Heracles blij voor Hoogma, Fledderus in management

6 februari 2018, 16:03

Heracles Almelo gunt haar algemeen directeur Nico-Jan Hoogma de overstap naar de KNVB. De oud-voetballer verbond zich dinsdag tot medio 2022 als technisch directeur aan de nationale voetbalbond.

"Het vertrek van Nico-Jan Hoogma is een groot verlies voor de club", benadrukt Rob Toussaint, die Hoogma opvolgt als algemeen directeur van Heracles, op de clubwebsite. "Maar voor hem een mooie kans om het Nederlandse betaald voetbal verder op de kaart te zetten. Voor mij is het algemeen directeurschap een mooie nieuwe uitdaging."

Veel zaken zullen er niet veranderen, aldus Toussaint. "Nico-Jan en ik hebben de afgelopen acht jaar samen directie gevoerd. De invulling van het bestuur is daarbij altijd stabiel geweest en dat blijft het geval. Samen met supporters, sponsoren, spelers, trainers en medewerkers blijven we één Heracles Almelo."

Heracles voegt per 1 maart Mark-Jan Fledderus als technisch manager toe aan het managementteam. De oud-prof is verheugd met zijn nieuwe functie in het Polman Stadion. "Het is snel gegaan. Na mijn voetbalcarrière kreeg ik van de club de kans om me als directieassistent verder te ontwikkelen. Nu is er het vertrouwen in mijn nieuwe rol als technisch manager. Daar ben ik de club dankbaar voor", reageert hij. "Per 1 maart zal ik invulling geven aan de technische zaken, ook met het oog op komend seizoen. Voor dit moment focussen we ons echter op het programma van deze week. Woensdagavond tegen NAC en zaterdagavond tegen Willem II spelen we belangrijke wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen