[SPANJE] Borges positief over Seedorf, Montella vergeet Vazquez

7 februari 2018, 12:16

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Courtois heeft hart in Madrid liggen

Chelsea-doelman Thibaut Courtois heeft er geen geheim van gemaakt dat zijn hart nog in Madrid ligt. Een opvallende uitspraak, zeker gezien het feit dat hij nadrukkelijk gelinkt wordt aan Real Madrid. "Mijn hart zegt Madrid. Op een dag wil ik daar terugkeren, ik houd van die stad. Ik heb er drie prachtige jaren gehad", aldus de goalie over zijn tijd bij Atlético Madrid. (Foot Magazine)

{image[296182][right-half][]}- Borges positief over Seedorf

Deportivo-speler Celso Borges is zeer positief over de eerste dagen van Clarence Seedorf als manager van Deportivo La Coruna. "Hij is bewust van onze situatie en kent de problemen. Hij is desondanks zeer positief en wil een solide, agressief team kweken. We gaan proberen om met hem Real Betis te verslaan." (Clubkanaal)

- Gutierrez naar MLS

Voormalig FC Twente-speler Felipe Gutierrez heeft een contract getekend bij MLS-club Kansas City. De middenvelder had zijn contract bij Real Betis Sevilla ontbonden in januari en heeft dus een nieuwe werkgever gevonden. (Clubkanaal)

- Montella vergeet speler in de opstelling

Sevilla-trainer Vincenzo Montella heeft in aanloop naar de halve finale van de Copa del Rey zijn opstelling prijsgegeven tijdens de persconferentie. De coach noemde zijn formatie op: "Sergio Rico, Navas, Mercado, Lenglet, Escudero, N'Zonzi, Banega, Sarabia, Correa en Muriel…", maar vergat middenvelder Vazquez. "We trainden met een speler minder, maar in de wedstrijd natuurlijk niet", lachte de coach zijn fout weg. (Persconferentie)

- Sarri genoemd in Madrid

De Italiansse succescoach Maurizio Sarri kan vanaf volgend seizoen zomaar eens werkzaam zijn in de Spaanse hoofdstad. Volgens de Italiaanse media staat hij in de belangstelling van zowel Real als Atléti om de nieuwe hoofdtrainer te worden. (Italiaanse media)

- Sergio Roberto jarig

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen