Napoli laat niet met zich sollen in de Younes-kwestie

7 februari 2018, 16:45   Bijgewerkt: 7 februari 2018, 17:00

Er hebben deze week nieuwe ontwikkelingen in de zaak rond Amin Younes plaatsgevonden. Nadat zijn transfer naar Napoli in de winter afketste vanwege privéomstandigheden, meldde voorzitter Aurelio de Laurentiis dat de Duitser in de zomer alsnog naar Napels verhuist. Er klinken nu echter geluiden dat de Ajacied niet meer naar Napoli wil vertrekken. Als dat het geval is, staat de Italiaanse topclub op achterste poten.

Voorzitter De Laurentiis stelde afgelopen weekend dat Younes een voorcontract heeft getekend bij Napoli, maar in diverse media werd woensdag gemeld dat de Duitser de transfer niet meer ziet zitten. Napoli-advocaat Mattia Grassani is niet bang om in dat geval actie te ondernemen, zegt hij tegen Mediaset Premium. "Als Younes besluit om zich niet aan het contract te houden, dan heeft dat economische en sportieve gevolgen voor hem. Napoli heeft hem gecontracteerd met ingang van 1 juli 2018. De overeenkomst is zodoende volledig afgerond."

Naar verluidt heeft Younes een contract voor 5,5 jaar getekend bij Napoli. De verbintenis is volgens de club zelfs al bij de Serie A neergelegd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen