Buitenland: Deeney zwijnt, toeschouwersrecord Youth League

7 februari 2018, 20:06

Troy Deeney wordt niet bestraft voor zijn actie in de wedstrijd tegen Chelsea van afgelopen maandag. De Engelse spits van Watford stak zijn middelvingers in de lucht nadat hij een doelpunt maakte, maar de commissie van de FA ziet er geen kwaad in.

De 29-jarige Deeney vierde een doelpunt door juichend met zijn middelvingers in de lucht langs het uitvak met Chelsea-fans te rennen. Een commissie met drie gerenommeerde oud-scheidsrechter heeft de beelden bekeken, maar vindt het niet nodig om de aanvaller te straffen. Wel gaat er een schriftelijke waarschuwing naar de spits. Watford won maandag met 4-1 van Chelsea. Daryl Janmaat maakte de 2-1. 

Fraai record in de Youth League

Dat het toernooi om de Youth League leeft, is woensdag wel gebleken. Op het duel tussen de talenten van Krasnodar en die van Real Madrid kwamen maar liefst 32.510 mensen af. Dat is een nieuw record in de Champions League voor talenten. Het oude record was 17.000 toeschouwers bij de wedstrijd tussen Astana en Benfica in 2015.

Het affiche in Krasnodar werd overigens na penalty's gewonnen door Real Madrid. Die ploeg gaat daardoor verder naar de laatste zestien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen