Tottenham rekent in replay wel af met vierdeklasser

7 februari 2018, 22:49

Tottenham Hotspur heeft woensdag gedaan wat het moest doen in de FA Cup. De Engelse topploeg speelde in januari nog met 1-1 gelijk tegen Newport County, maar heeft de replay wel succesvol afgesloten. Het eindigde in Londen in 2-0.

Eind januari zorgde Newport County bijna voor een gigantische stunt tegen Tottenham. De club die uitkomt in de League Two stond lange tijd op voorsprong tegen Tottenham Hotspur. Pas acht minuten voor tijd zorgde Harry Kane voor de gelijkmaker waardoor de clubs nu op herhaling moesten.

De replay in de vierde ronde eindigde woensdag in een 2-0 zege voor The Spurs. Beide treffers vielen in de eerste helft en werden gemaakt door Dan Butler (eigen goal) en Erik Lamela. Bij Tottenham kwamen niet alle sterren in actie, aangezien er komende zaterdag een duel met rivaal Arsenal op het menu staat in de Premier League. Michel Vorm keepte de hele wedstrijd.