Vreven na 6-1 zege: "Was niet onze beste wedstrijd"

7 februari 2018, 23:15

NAC Breda haalde Heracles Almelo woensdag door de gehaktmolen. De promovendus boekte in het eigen Rat Verlegh Stadion een 6-1 zege op de Overijsselse club, toch vond coach Stijn Vreven dit niet NAC's beste wedstrijd van het seizoen.

"Het zal raar klinken, maar dit was niet onze beste wedstrijd aan de bal. We hebben veel betere duels gehad, ook in dit stadion. Die hebben we echter verloren", aldus Vreven bij FOX Sports. "Ik vond de wedstrijd van vanavond heel lang in evenwicht. Heracles was zelfs één van de beter voetballende teams die ik hier heb gezien. Ze speelden het positiespel zoals wij dat willen, maar het geluk was aan onze kant."

"De momenten die we in vorige wedstrijden niet mee hadden, hadden we vandaag wel", vervolgde Vreven. Hij doelde onder meer op een knappe redding van keeper Mark Birighitti bij een 3-1 stand. "Als het 3-2 was geworden, dan had je een andere wedstrijd gehad. Dus we moeten niet te euforisch doen, maar we moeten hier wel heel blij mee zijn en doorbouwen. Zondag spelen we tegen Excelsior een heel belangrijke wedstrijd."

"Ik ben niet kritisch, maar realistisch", voegde Vreven toe. "Ik vind dat Heracles een goede wedstrijd heeft gespeeld, maar vanavond viel alles onze kant op. Ik ben zeer blij voor de spelers en het publiek, want we hebben er lang op gewacht. Vandaag hebben we iets te veel gekregen wat we in al die andere wedstrijden te weinig hebben gekregen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen