Hake: "Cambuur is in alle opzichten een hele warme club"

8 februari 2018, 17:02

René Hake kijkt positief terug op zijn eerste week als trainer van SC Cambuur. De opvolger van de eerder ontslagen Marinus Dijkhuizen vindt het prettig werken in Leeuwarden. "Cambuur is in alle opzichten een hele warme club. Ook van de groep heb ik een goede indruk gekregen."

Zijn goede gevoel wordt gesterkt door de overwinning op Go Ahead Eagles. "De eerste helft en de eerste dertig minuten in het bijzonder was leuk om naar te kijken en ook gewoon goed", zegt Hake op de website van Cambuur. "We creëerden veel kansen en vergaten eigenlijk om verder afstand te nemen. De volgende stap is wel om dat langer vol te houden en om het spel beter te lezen. In sommige fases moeten we iets rustiger en volwassener zijn aan de bal."

Cambuur speelt vrijdag in eigen huis tegen MVV. Voor dat duel heeft Hake weer meer te kiezen. "Jordy van Deelen zit weer bij de selectie na een stevige griep en inmiddels is ook Kenny Teijsse speelgerechtigd. Hij heeft afgelopen maandag al ruim een uur gespeeld in een oefenwedstrijd van de beloften tegen Emmen en wordt fitter en fitter. Dat gaat de goede kant op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen