Fraser ruziet: "Blij dat ik geen tackle heb gemaakt"

9 februari 2018, 08:22   Bijgewerkt: 9 februari 2018, 14:35

Henk Fraser baalde donderdag stevig van de 1-0 nederlaag tegen ADO Den Haag en stond na de verliespartij met de pest in zijn lijf de media te woord. De trainer van Vitesse kreeg het vervolgens aan de stok met verslaggever Jeroen Elshoff van de NOS.

De journalist opende het gesprek door vast te stellen dat Vitesse weinig kansen had gekregen in het duel. "Dan moet ik de wedstrijd waarschijnlijk even terugkijken, want ik ben zeker niet zo negatief als dat jij bent", sneerde hij. "Je vindt die van Castaignos geen kans? En die van Van Bergen ook niet?" Elshoff stelde dat hij gewoon geïnteresseerd was in de mening van Fraser. "Ik geef gewoon aan dat wij, denk ik, de bovenliggende partij waren. Maar misschien ben ik wat eerder tevreden dan jij dat bent."

De NOS-verslaggever zei hij dat hij schrok van de irritatie bij de coach. "Die irritatie is ook gegrond. Of ik moet inderdaad de beelden beter gaan bekijken, dan ga ik je honderd procent gelijk geven. Maar ik denk absoluut dat we hier konden winnen."

Opmerkelijk was vervolgens dat Fraser tijdens de persconferentie zijn excuses aan Elshoff aanbood. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden. Je weet dat ik soms fel kan zijn. Je mag blij zijn dat ik geen tackle op je gemaakt heb. Ik heb ook geleerd om me in te houden", knipoogde de coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen