Veerman baalt: "Het voelde niet als een echte kans"

9 februari 2018, 11:52

Henk Veerman is niet blij met zijn situatie bij sc Heerenveen. De aanvaller had voor de winterstop vijf keer op rij een basisplaats en stond ook tegen Vitesse in de basis, maar moet sinds het duel met Sparta weer genoegen nemen met een rol op de bank. Daar is hij niet blij mee.

Jurgen Streppel geeft momenteel weer de kans aan Reza Ghoochannejhad in de basis. "Het voelde niet als een echte kans", zegt Veerman tegen Omrop Fryslan. "Je krijgt de voorkeur, maar je voelt meteen dat je niet blijft spelen. Qua resultaten en feiten heb ik mijn kans gepakt, maar de trainer vindt van niet."

Midweeks verloor Heerenveen met 3-2 bij PEC Zwolle. Met name de eerste helft van de Friezen was ondermaats, zag de invaller. "Die helft was onverklaarbaar. Aan de bal waren we heel slecht en maakten we de verkeerde keuzes." Toch leeft hij met een goed gevoel toe naar de wedstrijd tegen Roda JC van zaterdag. "Ik zie daar geen patroon in. PEC Zwolle-uit was een off-day. We zijn de tweede competitiehelft juist heel goed begonnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen