PSV ook tegen 'bezeten' Advocaat zonder Van Ginkel

9 februari 2018, 14:56

Net als tegen Excelsior is ook Marco van Ginkel dit weekend tegen Sparta afwezig bij PSV. Trainer Phillip Cocu neemt geen risico met zijn aanvoerder, die nog steeds met een knieblessure kampt. Ondanks dat de sterkhouder afwezig is, heeft Cocu zin in het duel met Dick Advocaat.

Van Ginkel is nog altijd niet fit, liet Cocu vrijdag weten. "Het gaat wel beter met hem, maar hij is nog niet helemaal fit. Sparta speelt ook op kunstgras en daarom nemen wij geen enkel risico met Van Ginkel. Verder beschik ik over een fitte selectie.'' Cocu kijkt uit naar de ontmoeting met Advocaat. "Het is leuk om Dick weer te ontmoeten. Ik heb hem natuurlijk als speler en als coach meegemaakt. Hij is bezeten van het spelletje voetbal. De wedstrijd tegen Sparta zal zeker niet eenvoudig worden. Gezien de plek op de ranglijst waar zij zich nu bevinden, zullen zij veel strijd leveren en voor elke centimeter vechten.''

PSV kreeg midweeks wederom kritiek vanwege het spel tegen Excelsior, maar Cocu maakt zich niet druk. Hij is vooral blij met de koppositie. "Natuurlijk streven we naar goed voetbal, maar we gaan een wedstrijd in om te winnen. De ene wedstrijd speel je beter dan de andere. De drie punten zijn heilig en daar gaan we ook zaterdag voor."

Lees meerPSV op Mexicaanse toer: sponsorschap met Aeromexico 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen