Mahrez keert terug bij Leicester City en ontkent alle geruchten

9 februari 2018, 19:11

Riyad Mahrez keerde vrijdag na ruim een week afwezigheid terug op de training van Leicester City. Nadat zijn transfer naar Manchester City afketste op de slotdag van de transferwindow, bleef de sterspeler uit teleurstelling weg van de trainingen. Toch ontkent hij alle geruchten die de laatste dagen rondgingen over zijn persoon.

"Leicester was altijd op de hoogte van mijn verblijfplaats. We hebben altijd contact gehad, hetzij rechtstreeks, hetzij via mijn adviseurs", laat hij weten in een statement op de clubsite. "Mijn doelen zijn ook nooit veranderd. Ik speel met de volle honderd procent voor Leicester, zoals ik altijd gedaan heb." ?

Verhalen over een mogelijke depressiviteit na het mislopen van zijn overgang, die ook de ronde deden, worden stellig ontkend. "Er worden veel aannames gedaan, zonder het verhaal goed te controleren. Alle aannames die gedaan zijn, kloppen helemaal niet. Ik heb daar nooit uitspraken over gedaan." Saillant detail: morgen wordt de wedstrijd tegen Manchester City afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen