Huntelaar zonder Dolberg-discussie: "Is geen voordeel"

10 februari 2018, 16:00   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 16:07

Er was dit seizoen veel te doen om de spitspositie bij Ajax, maar omdat Kasper Dolberg momenteen geblesseerd is, is de discussie gaan liggen. Klaas-Jan Huntelaar maakt daardoor veel speelminuten, maar is desondanks niet blij met de kwetsuur van de Deen.

"Het is prettig dat je je kunt concentreren op iets waarvan je weet dat het gaat komen. Maar ik zie het niet als een voordeel. Ik heb liever dat iedereen fit is. Maar ik voel me goed, heb echt nog genoeg energie", zegt Huntelaar tegen het Algemeen Dagblad. De 34-jarige spits werd als back-up voor Dolberg gehaald, maar maakt dit seizoen meer speelminuten dan verwacht. Bovendien is hij met negen goals clubtopscorer.

Daarnaast probeert hij met zijn houding belangrijk te zijn voor zijn (jonge) ploeggenoten. "Kijk, in het veld maken spelers toch hun eigen keuzes. Dat is het moeilijkste om te beïnvloeden. Daarin moet elke speler zijn eigen verantwoordelijkheid nemen en ontwikkelen. Ik wil vooral laten zien dat je altijd door moet gaan. Uitstralen dat het deze competitie nog niet klaar is, want dat geloof ik ook oprecht.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen