Atlético dankzij vroege goal langs hekkensluiter Málaga

10 februari 2018, 18:33

Atlético Madrid heeft zaterdag een kleine zege genoteerd op Málaga. De nummer twee van La Liga was met 0-1 te sterk voor de nummer twintig van de competitie. Antoine Griezmann was de enige speler die de trekker overhaalde.

Het doelpunt in La Rosaleda viel al na 39 seconden. Griezmann kreeg de bal voor zijn voeten en schoof het speeltuig rustig langs doelman Roberto. Verwacht werd dat Atlético vervolgens de vloer zou aanvegen met de thuisploeg, maar dat gebeurde niet. Het tempo was laag en de bezoekers kregen weinig kansen. Málaga deed wat het kon in de tweede helft, maar kon ondanks zeven minuten blessuretijd de gelijkmaker niet scoren.

Atlético staat tweede in Spanje, met zes punten achterstand op FC Barcelona. De koploper speelt zondag tegen Getafe.