Foutjes Fährmann helpen Bayern aan zege op Schalke

10 februari 2018, 20:30

Bayern München heeft zaterdagavond in eigen huis afgerekend met nummer zes Schalke 04. De koploper van de Bundesliga won met 2-1. De eindstand was al voor rust bereikt. Arjen Robben was belangrijk voor zijn ploeg met een assist.

Bayern kwam in eigen huis sterk uit de startblokken en binnen zes minuten zette Robert Lewandowski zijn ploeg op voorsprong. Daarmee scoorde de Pool voor de elfde keer dit seizoen in een thuisduel. Het betekende een evenaring van het record van Jupp Heynckes. Na een half uur spelen maakte Schalke weer gelijk. Na een mislukte omhaal van Leon Goretzka was het Franco Di Santo die wel trefzeker was.

Zo'n tien minuten voor rust kwam Bayern opnieuw op voorsprong. Op aangeven van Arjen Robben maakte Thomas Müller er 2-1 van. Opnieuw zag Schalke-doelman Ralf Fährmann er echter niet goed uit. In de tweede helft kreeg de thuisploeg nog enkele kansjes, via onder anderen Lewandowski. Gescoord werd er echter niet meer. Door de zege heeft Bayern weer een voorsprong van achttien punten op nummer twee RB Leipzig, dat vrijdag al met 2-0 van FC Augsburg wist te winnen. Schalke 04 bezet de zesde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen