De Jong: "Dit moet zowel uit als thuis de norm zijn"

10 februari 2018, 21:55   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 22:14

FC Utrecht deed zaterdagavond goede zaken door in de eigen Galgenwaard met 2-1 van PEC Zwolle te winnen. Trainer Jean-Paul de Jong was na afloop zeer te spreken over de overwinning en het spel wat zijn ploeg op de mat legde.

"Ik denk dat wij heel tevreden kunnen zijn over de overwinning. Ik ben zeer tevreden over het veldspel van ons in de eerste helft:, aldus De Jong op de website van FC Utrecht. "We hebben heel goed uitgevoerd wat we van tevoren wilden doen. We hadden een goede controle aan de bal. "Ik ben ook trots op de manier van arbeid leveren. En uiteindelijk komt het ook op je defensieve zekerheid aan. Je weet dat je tegen PEC Zwolle ook momenten hebt waarop je de bal niet hebt. En dan is het ook belangrijk dat we dan goed georganiseerd compact blijven."

De Jong hoopte dat Utrecht na rust verder uit zou lopen. "In de rust hebben we aangegeven dat we hiermee door moesten gaan. Maar niet denken dat de 2-0 moesten vast blijven houden. Nee, ook aangegeven: ga als het mogelijk is voor de 3-0, want dan weet je dat het gelijk klaar is", stelt de trainer, die de lijn door wil zetten. "Als we weten dat dit onze norm is, de lat, dan betekent dat dat of we nu uit of thuis spelen dit elke week moeten brengen. Dat zal de uitdaging zijn, om dit verder vast te blijven houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen