Behoudend VVV neemt genoegen met 0-0 tegen matig AZ

10 februari 2018, 22:45

VVV-Venlo heeft zichzelf naar alweer het negende gelijkspel van dit seizoen verdedigd en blijft daardoor keurig in de middenmoot. De regerend Jupiler League-kampioen kwam op bezoek bij nummer drie AZ nauwelijks van de eigen helft af en vonden de uiteindelijke 0-0 een prima uitslag om de carnaval mee in te gaan. Een doelpuntloos gelijkspel was een logische uitslag op een ijskoude, regenachtige avond in Alkmaar: AZ had zichtbaar moeite met de omstandigheden en miste de creativiteit om de muur van VVV te slechten.

VVV hield het achterin goed dicht en AZ had de grootste moeite om gevaarlijk te worden. De Venlonaren kregen ook de beste mogelijkheden op een treffer, maar Clint Leemans zag een vrije trap gepareerd worden door Marco Bizot en Lennart Thy schoot oog in oog met de doelman voorlangs. Vlak voor verloor VVV opeens Stijn Wuytens uit het oog, maar de Belg miste zijn open kopkans.

De eerste helft werd nog opgeschrikt door een reanimatie op de tribunes van het AFAS Stadion. Een AZ-supporter was onwel geworden en er moest een ambulance aan te pas komen. Hoe de supporter eraan toe is, is niet bekend.

Opstellingen en beoordelingen*

AZ: Marco Bizot 6.5; Jonas Svensson 6 (81. Ricardo van Rhijn -), Pantelis Hatzidiakos 7, Stijn Wuytens 5.5, Thomas Ouwejan 6; Fredrik Midtsjø 5, Joris van Overeem 5.5 (76. Iliass Bel Hassani -), Teun Koopmeiners 4.5 (59. Oussama Idrissi 6); Alireza Jahanbakhsh 5.5, Wout Weghorst 5, Mats Seuntjens 6

VVV-Venlo: Lars Unnerstall 7; Moreno Rutten 6.5, Nils Röseler 5.5, Damian van Bruggen 6 (20. Jens Janse 6), Roel Janssen 6; Danny Post 6.5, Ralf Seuntjens 5.5, Clint Leemans 6; Romeo Castelen 4.5 (70. Jonathan Opoku 6), Lennart Thy 5, Torino Hunte 6.5 (87. Vito van Crooij -)

*: spelers moeten ten minste 20 minuten meespelen om in aanmerking te komen voor een beoordeling

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen