Cocu: "Op dit moment heb ik weinig te klagen"

10 februari 2018, 23:17   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 23:44

Phillip Cocu zag PSV zaterdagavond niet overtuigen tegen Sparta Rotterdam, maar wel opnieuw drie punten pakken. De trainer was vooral blij met Steven Bergwijn, die tweemaal scoorde. Een smetje op de zege was het uitvallen van Hirving Lozano.

In de slotfase van de wedstrijd werd het nog even spannend en had Sparta nog de gelijkmaker binnen kunnen schieten. "Dat moeten wij beter kunnen. We hadden veel moeite met het veld, gleden continu weg en konden de bal niet in de ploeg houden. Ik had ook niet het gevoel dat de 1-3 dichtbij was dus dan moet je zorgen dat het bij 1-2 blijft. Maar op dit moment heb ik weinig te klagen", aldus Cocu na afloop tegen FOX Sports.

Cocu was zeer te spreken over Bergwijn, die met twee prachtige goals PSV de overwinning bezorgde. "Het was fantastisch. Hij brengt tegenstanders in moeilijkheden en bezorgt ons de overwinning. Hij is een belangrijke speler voor ons", zegt de trainer, die Lozano vroegtijdig zag afhaken. "Hij heeft twee behoorlijke tikken gehad en daar had hij wel last van. Toen hebben we hem eraf gehaald om geen risico te nemen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen