Van den Brom: "Hadden ook zonder keeper kunnen spelen"

11 februari 2018, 08:32   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 08:48

VVV-Venlo pakte op bezoek bij AZ een punt door doelpuntloos gelijk te spelen. Vooral na rust stelde de ploeg van Maurice Steijn zich verdedigend op. John van den Brom en zijn spelers baalden van de strijdwijze van VVV, maar daar kon de VVV-trainer niet mee zitten.

AZ-trainer John van den Brom erkende dat zijn ploeg moeite heeft met tegenstanders die zich defensief opstellen. "We moeten ermee leren omgaan dat tegenstanders dit doen. Als het veld open ligt is het makkelijk, maar we zullen hier ook een antwoord op moeten vinden", zegt de trainer, die AZ voor de tiende keer de nul zag houden. "Maar we hadden volgens mij ook zonder keeper kunnen spelen."

Steijn

"Ik kom niet naar AZ om de schoonheidsprijs op te halen", reageert Steijn op de kritiek in gesprek met FOX Sports. "Dat is ook helemaal niet reëel, want AZ heeft op elke positie een betere speler rondlopen. Wanneer je als team bereid bent om te vechten en pijn te lijden, kun je toch een goed resultaat halen. Ik kan genieten van het spel van AZ, maar ook van hoe mijn ploeg gevochten heeft voor dit resultaat."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen