Stegeman blij met revanche: "Zwaarbevochten zege"

11 februari 2018, 09:51   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 10:14

Heracles Almelo ging afgelopen week met maar liefst 6-1 onderuit tegen NAC Breda. Tegen Willem II wilde de ploeg zich dan ook revancheren. John Stegeman was na afloop dan ook blij met de zwaarbevochten 1-0 overwinning in het eigen Polman Stadion.

Voor Heracles betekende het de eerste overwinning van 2018. "Dit was een zwaarbevochten zege. Het was een gelijkopgaande strijd. De afgelopen week hebben we toch een behoorlijke tik gekregen. Op het moment dat je dan de 2-0 niet maakt, komt er toch twijfel in het elftal. Maar we zijn altijd blijven vechten en hebben uiteindelijk de punten in Almelo kunnen houden", aldus Stegeman na afloop tegen FOX Sports.

Stegeman liet tegen Willem II de twintigjarige Tim van de Berg zijn basisdebuut maken. De verdediger was na afloop tevreden over zijn prestaties. "We zijn met elkaar door het vuur gegaan. Persoonlijk is het als back in de beginfase altijd de vraag of je door moet of bij het centrum moet komen. Maar we hebben daar vooraf goede afspraken over gemaakt. Volgens mij is het aardig gelukt. Of het naar meer smaakt? Laten we het hopen", zegt hij op de website van Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen