Streppel baalt van gemiste kansen, Molenaar blij met punt

11 februari 2018, 12:09   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 12:17

Roda JC en sc Heerenveen deelden zaterdagavond de punten. Waar Robert Molenaar vooral blij was dat Roda een punt overhield aan de ontmoeting in Friesland, vond Jurgen Streppel dat Heerenveen meer uit de wedstrijd had kunnen halen.

Heerenveen had voor rust veel de bal, maar het was Roda dat verrassend op voorsprong kwam. "Wij hadden het gevoel dat we Roda uiteindelijk konden breken, maar dan krijgen zij één aardige mogelijkheid en die kopt hij (Ngombo, red.) aardig binnen. Dat zul je altijd zien. In de tweede helft ging het tempo omhoog en kregen we veel kansen, maar er ging er maar één in. Voetballend hadden we meer verdiend, maar het gaat uiteindelijk om doelpunten", aldus Streppel bij Heerenveen TV.

Molenaar

Molenaar was redelijk tevreden met de manier waarop zijn ploeg speelde. "We stonden goed georganiseerd en maken in de eerste helft een goal. In aanvallend opzicht was het wel één van onze mindere wedstrijden van na de winterstop. Maar dat we hier met een punt wegkomen daar zijn we hartstikke blij mee. Daar is denk ik ook alles mee gezegd", liet de trainer weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen