El Ahmadi: "Basaçikoglu speelde aardig, maar moet slimmer zijn"

11 februari 2018, 16:56

Bilal Basaçikoglu had slimmer moeten zijn bij de onbesuisde tackle met twee benen op Thulani Serero, vindt aanvoerder Karim El Ahmadi. De aanvaller van Feyenoord kreeg tegen Vitesse direct rood en moest zijn biezen pakken. Het betekende de inleiding voor een dramatische middag. Feyenoord verloor met 3-1.

"Na de rode kaart ging alles mis wat mis kon gaan", zegt El Ahmadi tegen FOX Sports. Voor Basaçikoglu is het extra zuur, omdat hij bij afwezigheid van Sam Larsson in de basis mocht beginnen. Hij kreeg de voorkeur boven Jean-Paul Boëtius. "Ik moet het terugzien, maar het was niet slim", stelt El Ahmadi. "Ik denk dat Basaçikoglu hem voor zich moet houden. Dit is niet echt goed gedaan. Hij speelde wel aardig, vond ik. Hij gaf ook de assist op de 1-0. Hij is goed bezig en traint hard, maar met dit soort dingen moet hij slimmer zijn."

Feyenoord eindigde ook nog met negen man, omdat Tyrell Malacia ook van het veld werd gestuurd door Dennis Higler. "De scheidsrechter floot goed. Hij liet veel doorgaan, dat vind ik lekker. Maar wij kopen daar niets voor. Als we met 1-0 voor staan, moeten wij mannen zijn en niet zo kinderachtig op 1-1 komen. Vorig jaar wonnen we wedstrijden op passie en strijd. Wij moeten niet denken dat we met goed en leuk voetbal wedstrijden winnen. Als we als team niet hard werken, kunnen we van iedereen verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen