Van Dijk wint met Liverpool bij weerzien met Southampton

11 februari 2018, 19:12   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 19:20

Liverpool heeft optimaal geprofiteerd van de nederlaag van Manchester United. De ploeg van Jürgen Klopp zegevierde op bezoek bij Southampton (0-2). Voor Virgil van Dijk had de wedstrijd tegen zijn oud-werkgever een extra tintje.

Van Dijk speelde de hele wedstrijd mee, en zag dat Liverpool voor rust een stevig fundament legde voor de zege. The Reds kwamen vroeg op voorsprong door Roberto Firmino, die het goed voorbereidende werk van Mohamed Salah eenvoudig kon afronden.

Southampton kreeg vervolgens kansen op de gelijkmaker, maar moest op slag van rust een tweede tegendoelpunt incasseren. Salah en Firmino speelden wederom de hoofdrol. De twee zetten een goede combinatie op, die Salah verzilverde.

In de tweede helft kon Southampton heel lang hopen op een aansluitingstreffer. Dat kon Liverpool zichzelf verwijten. De ploeg kreeg voldoende kansen, maar kon niet de genadeslag uitdelen. Het bleef verder allemaal zonder gevolgen en staat Liverpool op twee punten van Manchester United, dat zondag verloor bij Newcastle United (1-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen