Faber beweert: Veldwijk weigert in te vallen tegen ADO

11 februari 2018, 19:37   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 22:53

Lars Veldwijk weigerde zondag in te vallen bij FC Groningen. Dat stelde Ernest Faber na afloop van het duel met ADO Den Haag (0-0). Maandag wordt de situatie verder met de directie van de club besproken. In plaats van Veldwijk kwam Ajdin Hrustic in 84ste minuut binnen de lijnen. 

"Het was de bedoeling als Mimoun Mahi niet meer kon, Veldwijk in zijn plaats zou komen. Mahi kon gelukkig door en Veldwijk zou voor iemand anders komen", vertelt Faber aan FOX Sports. "Hij besloot zelf te zitten en niet in te vallen. De supporters weten niet dat dit gebeurde. Dan snap ik hun reactie. Het was de bedoeling om Veldwijk wel te brengen. Het is jammer als je van alles hoort van de tribunes. Misschien moet ik de volgende keer de mensen maar inseinen over wat aan de hand is."

Het is duidelijk dat Faber baalt van de houding van Veldwijk. "We hebben ook spelers die heel graag willen. Er staat veel talent in de ploeg. Zij werken ongelooflijk hard. Het was niet best, dat weet ik ook wel, maar ze knokken en geven het maximale. Helaas zijn er ook spelers die niet meer willen knokken voor hun collega's. Dat is teleurstellend. Eerst morgen even rustig met elkaar zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen