Buitenland: doelpunt Verhaegh onvoldoende voor Wolfsburg

11 februari 2018, 20:45

Paul Verhaegh is trefzeker geweest voor VfL Wolfsburg. Maar zijn doelpunt leverde de Duitse club tegen Werder Bremen niets op. In Turkije was de topper tussen Istanbul Basaksehir en Fenerbahçe een prooi voor Fener.

Werder Bremen - VfL Wolfsburg 3-1

De aansluitingstreffer van Verhaegh was onvoldoende voor Wolfburg. De Nederlandse verdediger, die net als Jeffrey Bruma in de basis begon, scoorde uit de rebound van een door zichzelf gemiste strafschop. Voor Werder scoorden Ludwig Augustinsson en Florian Kainz (twee keer).

Istanbul Basaksehir - Fenerbahçe 0-2

Fernandao was de grote man bij Fenerbahçe. Hij nam beide doelpunten voor zijn rekening. Dankzij de zege staat Fenerbahçe derde, op twee punten van Istanbul Basaksehir. Eljero Elia, die onder contract staat bij Basaksehir, zag de topper vanaf de reservebank. Nummer twee Galatasaray kan maandag tegen Antalyaspor de koppositie overnemen.

FC Nantes - Lille 2-2

Het Lille van Anwar El Ghazi heeft een puntje overgehouden aan het duel met FC Nantes, de nummer vijf van de Ligue 1. De oud-Ajacied speelde de hele wedstrijd mee, maar kwam niet op het scoreformulier. Lille staat momenteel zestiende in de competitie van Frankrijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen