Chelsea geeft Conte wat lucht met winst op West Brom

12 februari 2018, 23:09

Antonio Conte heeft weer wat lucht als manager van Chelsea. De Italiaan leidde zijn elftal maandag op het eigen Stamford Bridge naar een 3-0 thuiszege op hekkensluiter West Bromwich Albion.

De druk op Conte nam de afgelopen weken behoorlijk toe. Na de jaarwisseling haalde Chelsea in vijf Premier League-duels slechts vijf punten. De laatste wedstrijden tegen AFC Bournemouth (0-3) en Watford FC (4-1) gingen zelfs met ruime cijfers verloren. Een nieuwe flater tegen West Brom zou wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor Conte, zo klonk het vooraf in de publieke opinie in Engeland.

Die flater kwam er echter niet. West Brom werd in Londen met 3-0 aan de kant gezet. Na een één-tweetje met Olivier Giroud opende Eden Hazard in de 25ste minuut de score. De Belg was in de 71ste minuut ook verantwoordelijk voor de 3-0. Vanaf de rechterflank sneed hij naar binnen, waarna hij overtuigend raak knalde in de korte hoek. Victor Moses had acht minuten eerder voor de 2-0 getekend.

Met 53 punten uit 27 wedstrijden is Chelsea de nummer vier van de Premier League. Koploper Manchester City (72 punten) is uit het zicht verdwenen, maar Chelsea heeft nog wel helder zicht op Manchester United en Liverpool. De nummers twee en drie van het klassement hebben respectievelijk 56 en 54 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen