Kramer over kroketgate: "Het is gewoon een broodje"

13 februari 2018, 14:21   Bijgewerkt: 13 februari 2018, 14:47

Het broodje kroket heeft Michiel Kramer niet gebruikt om weg te komen bij Feyenoord. Na de 'kroketgate' werd de spits uit de selectie gezet en liet hij in januari zijn contract ontbinden. Maandag vond Kramer definitief onderdak bij Sparta.

"Iedereen zegt dat ik dat bewust deed om een breuk te forceren, maar dat is niet zo. Dan had ik wel iets anders gedaan", zegt Kramer tegen RTV Rijnmond. Alle ophef vindt hij overdreven. "Het is gewoon een broodje. Of ik hem nu binnen had opgegeten of zoals nu het laatste stukje op het veld. Dat is voor mij niet zo relevant. Het is echt geen actie geweest om te laten zien dat ik schijt heb aan iedereen."

Met het ontbinden van zijn contract, kwam er definitief een einde aan zijn periode bij Feyenoord. Kramer kijkt terug op een moeizame periode. "Iedereen weet dat ik anderhalf jaar veel moeite met mijn rol heb gehad. Eigenlijk wil ik niet teveel terugkijken op mijn periode Feyenoord. Ik heb twee keer op de Coolsingel gestaan en dat kunnen niet veel spelers navertellen."

Kramer tekende maandag bij Sparta.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen