[ENGELAND] Blessure Sturridge, Lacazette voorlopig 'out'

13 februari 2018, 15:44   Bijgewerkt: 13 februari 2018, 16:27

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate.nl zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Sturridge valt geblesseerd uit

West Bromwich Albion-manager Alan Pardew hoopt dat Daniel Sturridge over twee weken weer fit is. De aanvaller, door Liverpool verhuurd aan West Brom, viel maandag in het duel met Chelsea (3-0 verlies) al na drie minuten uit met een hamstringblessure. (BBC)

Lacazette vier tot zes weken 'out'

Alexandre Lacazette zit voorlopig in de lappenmand bij Arsenal. De 26-jarige Fransman, die afgelopen zomer voor een transferbedrag van 53 miljoen euro van Lyon naar Londen verhuisde, is dinsdagochtend geopereerd aan zijn linkerknie en wacht nu een herstelperiode van vier tot zes weken. (Officiële kanalen Arsenal)

West Bromwich zet voorzitter en directeur op straat

West Bromwich Albion heeft voorzitter John Williams en directeur Martin Goodman op straat het gezet. Dit is het gevolg van de slechte resultaten in de Premier League. The Baggies staan onderaan in de Engelse competitie. (officiële kanalen West Bromwich Albion)

Mason (26) moet carrière beëindigen

Ryan Mason beëindigt noodgedwongen zijn carrière. De pas 26-jarige middenvelder van Hull City liep in januari 2017 een schedelbreuk op na een duel met Chelsea-verdediger Gary Cahill. Neurologen hebben hem afgeraden terug te keren op het veld. "Ik heb alles gedaan om terug te keren, helaas moet ik na medisch advies met pensioen gaan vanwege de risico's." Mason speelde in het verleden voor onder andere Tottenham Hotspur, Millwall en Swindon Town. (officiële kanalen Hull City)

Conte blij met fans Chelsea

Antonio Conte is blij met de fans van Chelsea. Zij zongen de Italiaan toe tijdens de gewonnen wedstrijd van maandag tegen West Bromwich Albion (3-0). "Ik moet de fans bedanken, ze hebben me veel gesteund, omdat zij ook de speculatie en geruchten over mij hebben gelezen", zegt Conte, die door teleurstellende resultaten in de media onder vuur ligt. (officiële kanalen Chelsea)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen