Enevoldsen na kort avontuur bij NAC Breda naar VS

13 februari 2018, 17:11

Na zijn korte avontuur bij NAC Breda heeft Thomas Enevoldsen in de Verenigde Staten een nieuwe werkgever gevonden. De 30-jarige aanvaller uit Denemarken heeft zich verbonden aan Orange County Soccer Club, dat uitkomt op het tweede voetbalniveau van de VS.

"Het is altijd mijn droom geweest om in de Verenigde Staten te voetballen. Toen Orange County me benaderde, voelde ik dat dit het juiste moment was. Ik kan niet wachten om de groepstraining te beginnen en kijk uit naar een prachtig seizoen met Orange County", aldus Enevoldsen op de officiële website van zijn nieuwe club.

Tussen de zomers van 2009 en 2012 speelde Enevoldsen voor FC Groningen. Via KV Mechelen en Aalborg BK belandde hij in augustus vorig jaar bij NAC Breda. Bij de Brabanders wist hij geen vaste basisplek te veroveren. Enevoldsen speelde voor hen twaalf duels in de Eredivisie, waarvan elf als invaller. In dienst van NAC maakte hij één treffer, op 23 september in De Kuip tegen Feyenoord (0-2 winst). In januari trok hij de deur van het Rat Verlegh Stadion achter zich dicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen