Klopp: "Het systeem zal nooit een wedstrijd winnen"

13 februari 2018, 21:21

Jürgen Klopp maakt zich niet echt druk over met welk systeem hij met Liverpool moet spelen in de eerste confrontatie met FC Porto in de achtste finales van de Champions League. De teams staan woensdag tegenover elkaar in Portugal.

"Het systeem zal nooit een wedstrijd winnen. Het gaat er alleen om dat de spelers op de juiste momenten de juiste dingen doen en hun ziel en zaligheid mee het veld op nemen. Het systeem is maar een onderdeel van de wedstrijd", aldus Klopp op de persconferentie. "Ik heb veel respect voor Porto. Het is een mix van techniek en duelkracht en van ervaring en jeugd. Daar hou ik van."

"Wij zijn ook niet slecht, dat weten we. Dat willen we ook laten zien, maar de verschillen zullen klein zijn", vervolgt Klopp. "We hebben hier een goed resultaat nodig. Zoals je je kan voorstellen, geloven wij in Anfield. Dat is een plek waar de sfeer echt invloed kan hebben op de uitslag van de wedstrijd. Maar om onszelf in die positie te manoeuvreren, hebben we hier een resultaat nodig. Dat betekent dat we hard moeten werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen