Jans blijft bij Groningen: "Dit is een moeilijk seizoen"

14 februari 2018, 17:43

Op dag dat Danny Buijs als nieuwe hoofdtrainer werd vastgelegd, is ook duidelijk geworden dat Ron Jans nog langer aan FC Groningen verbonden blijft. De voormalig hoofdtrainer heeft met de club een mondeling akkoord bereikt over een nieuw, eenjarig contract. Dat bevestigt de technisch manager aan RTV Noord.

Het oude contract van Jans liep in de zomer af. "Dit is een heel moeilijk seizoen. We gaan niet bij de pakken neerzitten. Het is zaak ons zo snel mogelijk veilig te spelen en op de langere termijn weer aansluiting te krijgen bij de subtop. Daar horen wij thuis en ik wil er graag mijn steentje aan bijdragen", licht hij toe.

Overigens was het opvallend dat het nieuwe trainersduo Danny Buijs en Hennie Spijkerman vandaag nog niet officieel gepresenteerd werden in Groningen. Jans zegt dat de club dat bewust even parkeert. "We hebben het al moeilijk genoeg", zegt Jans, die wel blij is dat er duidelijkheid is over de invulling van de trainerspositie voor volgend seizoen. "We konden echt niet langer wachten, er wordt gespeculeerd. Het is voor velen ook geen verrassing dat het Danny Buijs is, met Hennie Spijkerman als assistent. Maar we willen ons nu focussen op de huidige competitie. De presentatie en alles wat daarbij komt doen we op een geschikt moment. En dan is er gelegenheid tot het stellen van vragen en uitleg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen