Feyenoord heeft geen spijt van afwijzen bod op Jørgensen

14 februari 2018, 21:14

Feyenoord kon Nicolai Jørgensen in de winterstop voor zeventien miljoen euro verkopen aan Newcastle United, maar besloot het Engelse bod rigoureus van tafel te vegen. Algemeen directeur Jan de Jong laat weten dat de club nog steeds volledig achter die beslissing staat.

Het is uiteraard maar de vraag of er in de zomer opnieuw zoveel geld op tafel komt voor de Deense spits. Toch vindt De Jong de beslissing van Feyenoord geen gok. "Helemaal niet. Het is gewoon weloverwogen beleid. Wij wilden Nicolai niet voor dat bedrag kwijt. Wij zijn een voetbalclub, we zijn geen handelshuis", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

De Jong vindt het dan ook logisch dat Feyenoord de aanvaller heeft behouden voor de club. "We wilden een zo sterk mogelijk elftal behouden en daar hoort Jørgensen bij. We hebben er helemaal geen spijt van dat we hem in de Kuip hebben gehouden. Anders hadden we hem wel laten gaan", zegt De Jong, die het niet erg zou vinden als er in de zomer minder dan zeventien miljoen wordt geboden op de spits.

"We hoeven hem niet te verkopen. Dan blijft hij toch gewoon bij Feyenoord? En het is ook niet zo dat een bod lager dan 17 miljoen betekent dat we het verkeerd hebben gedaan. Hij is nu nog belangrijk voor ons, zoals bijvoorbeeld in de kwartfinale van de beker tegen PSV", besluit de beleidsbepaler.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen