Drama bij Heracles: Hardeveld 9 tot 12 maanden buitenspel

16 februari 2018, 14:35

Jeff Hardeveld moet een nieuw drama verwerken. De 22-jarige verdediger van Heracles Almelo is opnieuw zwaar geblesseerd geraakt en staat negen tot twaalf maanden buitenspel, communiceert zijn werkgever via de officiële kanalen. In de uitwedstrijd tegen NAC Breda scheurde hij zijn kruisband.

Volgende maand wacht Hardeveld een operatie en volgt daarna een lange revalidatie, waarvoor de Heraclied zich meldt in Zeist bij de KNVB. In zijn tijd bij FC Utrecht kreeg Hardeveld ook al te maken met kruisbandblessures en miste hij bijna twee complete seizoenen.

Feyenoord-uit

Heracles zal zich ondanks het persoonlijke drama moeten focussen op de uitwedstrijd van zondag tegen Feyenoord. John Stegeman mist de geblesseerde Dario van den Buijs (lies). Bart van Hintum (teen) en Lerin Duarte (kuitbeen) zijn op de weg terug, maar het duel met Feyenoord komt voor hen nog te vroeg. De zieke Jaroslav Navratil is een vraagteken.

Trainer John Stegeman neemt Brahim Darri weer in genade aan. De aanvaller werd disciplinair geschorst en miste de wedstrijden tegen ADO Den Haag, NAC Breda en Willem II. "Ik heb met Brahim gesproken en daarbij aangegeven wat ik van hem verwacht. Dan is het ook klaar en zetten we er een streep onder. Hij maakt weer deel uit van de selectie en moet zijn kwaliteiten gaan tentoonspreiden", zegt Stegeman op de website van Heracles.

Over tegenstander Feyenoord is Stegeman duidelijk. "Feyenoord heeft wat personele problemen, maar thuis tegen Heracles Almelo zijn ze normaal gesproken wel verplicht om te winnen. Voor ons is het heel lastig winnen in De Kuip, maar we gaan er zoals elke wedstrijd vol voor. Voor mij is het na afgelopen week niet moeilijk om me op Feyenoord te concentreren. Ik ben niet bezig met andere zaken, dat is ook totaal niet relevant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen