NAC Breda ontvangt AZ: "In ons eigen huis kan veel"

16 februari 2018, 20:43

Met vier punten uit de laatste twee wedstrijden, waaronder een 6-1 zege op Heracles Almelo, deed NAC Breda onlangs goede zaken in de strijd tegen degradatie. De Brabanders staan nu op de veilige vijftiende plek in het klassement. Dit weekend ontvangen ze AZ, de huidige nummer drie van de Eredivisie. Een sterke tegenstander, maar coach Stijn Vreven blijft positief.

"AZ is gewoon een heel goede ploeg en staat niet voor niets derde. Ze hebben een gemiddelde van 66 procent aan balbezit, dat is ongelooflijk. Dan weet je al wel een beetje hoe ze spelen en wat de filosofie is", zegt Vreven bij Omroep Brabant. Ondanks de kwaliteiten van de tegenstander wil NAC durven voetballen tegen AZ. "Je moet altijd kijken naar het profiel spelers dat je hebt. Wij spelen het hele seizoen al positief voetbal en ik denk dat mijn spelers heel raar opkijken als we zeggen dat we alleen nog maar op de counter gaan spelen. Dat ligt ons niet. We moeten een goede balans vinden, maar dus ook durven voetballen."

Vreven rekent bovendien op het thuisvoordeel voor NAC. "In ons eigen huis, met onze achterban, kan veel. Dat hebben we ook tegen Heracles gezien. Ik zou graag opnieuw weer punten pakken", besluit de Belg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen