Gedrag Oliseh deed verzorger vertrekken bij Fortuna

16 februari 2018, 17:15

De soap rond Fortuna Sittard en de op non-actief gezette coach Sunday Oliseh gaat verder. De Nigeriaanse oefenmeester werd eerder deze week weggestuurd wegens 'verwijtbaar handelen', maar volgens hemzelf was zijn [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/328685/oliseh-beschuldigt-fortuna-sittard-van-illegale-activiteiten/,_blank,weigering om mee te werken aan illegale activiteiten] reden voor de breuk. Een verhaal van een getuige doet de positie van Oliseh geen goed.

Verzorger Marco Lemmens vertrok vorig jaar bij Fortuna Sittard, na een woordenwisseling met Oliseh waarbij ook fysiek contact was. Dat gebeurde tijdens en na de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Een blessure van Marco Ospitalieri was de aanleiding voor de ruzie. Lemmens zei dat de speler gewisseld moest worden en dat pikte Oliseh niet.

"Hij vond dat ik me niet moest bemoeien met het wisselbeleid, want hij was de hoofdcoach. Hij zei: shut the fuck up and sit down. Ik moest mijn mond houden en me alleen bezig houden met bandages en tapes en verder niks. Na de wedstrijd begon het dictatoriale gedrag opnieuw", aldus Lemmens in gesprek met L1.

In de catacomben ging het na afloop weer mis. "Ik dacht eerst dat hij zijn excuses wilde maken. Maar hij pakte me stevig vast bij mijn schouder en bekken en wees me nog een keer terecht. Ik vroeg Oliseh vriendelijk om mij los te laten", vervolgt Lemmens, die pas na enig aandringen werd losgelaten. "Ik ben heel blij voor Fortuna dat de dictatuur voorbij is. Met die man viel niet te communiceren."

Lees ook:

- Fortuna komt met statement en stapt naar de KNVB

- Oliseh baalt van Fortuna: "Alsof ik een crimineel ben"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen