Mourinho haalt uit naar Engelse pers: "Leugenaars" (+video)

16 februari 2018, 18:23

Manchester United-manager José Mourinho noemt de berichtgeving in Engelse media dat Paul Pogba spijt heeft van zijn transfer naar de Engelse topclub en komende zomer mogelijk vertrekt 'leugens'. De Franse middenvelder zou niet blij zijn met zijn huidige rol bij Manchester United, maar Mourinho ontkent dat.

Op de vraag wat Mourinho van alle speculatie in de media vindt, antwoordde hij: "Je bent vriendelijk in je woordkeuze. Je hebt het over 'speculatie', maar zou het over 'leugens' moeten hebben. Wees niet vriendelijk, maar objectief en praat over 'leugens'", sneerde Mourinho. "Het is een grote leugen dat onze relatie niet goed is, het is een grote leugen dat we niet met elkaar praten, het is een grote leugen dat we niet op één lijn zitten wat betreft zijn positie en rol in het elftal."

"Het is mijn probleem en het probleem van Paul dat hij zijn prestatieniveau moet verbeteren, jullie hoeven geen leugenaar te zijn", vervolgde Mourinho zijn tirade richting de Engelse pers. "Het gebeurt bij elke ploeg als de belangrijkste spelers niet goed spelen. Je hoeft echter niet met verhalen te komen als: we gaan hem verkopen, we willen hem verkopen, hij wil vertrekken, we hebben elke dag ruzie, we zien elkaar niet meer. Dat hoeft niet, maar sommigen gaan die richting wel op. Ik weet dat hun achternaam 'leugenaar' is."

Bekijk hier de beelden van de persconferentie met de boze Mourinho:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen