Miazga vraagteken bij Vitesse voor duel met Excelsior

16 februari 2018, 19:32

Het is nog onzeker of Vitesse voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior van zaterdag een beroep kan doen op Matt Miazga. De Amerikaanse verdediger was eerder deze week ziek, waardoor er een vraagteken achter zijn naam staat voor het treffen met de Rotterdammers. Tim Matavz, Arnold Kruiswijk en Alexander Büttner ontbreken sowieso bij de Arnhemmers.

Eerder dit seizoen won Vitesse met 0-3 bij Excelsior. "We speelden daar een degelijke wedstrijd en dat moeten we ook dit weekend weer doen. Excelsior is een lastig te bespelen tegenstander. Ze spelen vanuit een compacte organisatie, maar hebben altijd dreiging in de diepte", aldus Vitesse-coach Henk Fraser op de website van de Arnhemse formatie.

Met dertien punten uit zes wedstrijden is Vitesse goed begonnen aan het nieuwe kalenderjaar. "Het was ook onze intentie om de punten die we voor de winterstop hebben laten liggen, zo goed mogelijk in te halen. De verloren wedstrijd bij ADO Den Haag blijft een vervelend gevoel geven, maar hopelijk overheerst bij iedereen het positieve gevoel dat we weer volop in de race zijn voor de vierde plek", aldus Fraser.

Vitesse staat zevende in de Eredivisie, maar de achterstand op de gedeelde nummers vier Feyenoord en PEC Zwolle bedraagt slechts twee punten. De Gelderse club is al zes thuisduels op rij ongeslagen (drie zeges, drie remises). Fraser: "Wat dat zegt? Dat we te veel gelijk hebben gespeeld. We moeten de schroom van ons af durven te gooien en elke wedstrijd met dezelfde energie spelen zoals vorige week tegen Feyenoord."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen