Gisteren gemist: remise in Venlo, Mourinho boos, gestolen taxi

17 februari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 16 februari 2018, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 16 februari.

FC Groningen schiet weinig op met punt bij VVV-Venlo

De eerste Eredivisiewedstrijd van de 24ste speelronde heeft geresulteerd in een gelijkspel. Net als eerder dit seizoen is de wedstrijd tussen VVV-Venlo en FC Groningen geëindigd in 1-1. Het duel begon aantrekkelijk en kende twee vroege goals, maar eindigde gezapig. VVV koos voor een defensieve speelwijze en Groningen bezat niet genoeg kwaliteit om hier doorheen te voetballen.

Fortuna pakt punt na dramatische week, NEC verliest

Het was me het weekje wel in Sittard. Dit dankzij vier nederlagen op rij en het vertrek van trainer Sunday Oliseh, waar op zijn zachtst gezegd het laatste woord nog niet over gezegd is. De interim-trainer Claudio Braga en gloednieuwe assistent Kevin Hofland keerden het tij deels, want Telstar kreeg met een 1-1 gelijkspel veel te weinig. Koploper NEC verloor weer buitenshuis, ditmaal met maar liefst 4-1 van MVV. Daardoor kan Jong Ajax later dit weekend weer de koppositie overnemen.

Mourinho haalt uit naar Engelse pers: "Leugenaars" (+video)

Manchester United-manager José Mourinho noemt de berichtgeving in Engelse media dat Paul Pogba spijt heeft van zijn transfer naar de Engelse topclub en komende zomer mogelijk vertrekt 'leugens'. De Franse middenvelder zou niet blij zijn met zijn huidige rol bij Manchester United, maar Mourinho ontkent dat.

Tite geeft al vijftien Brazilianen prijs voor WK-selectie

De start van het toernooi is pas over een kleine vier maanden, maar de Braziliaanse bondscoach Tite heeft al vijftien spelers op de lijst gezet voor het WK van komende zomer in Rusland. In totaal mag elk land 23 voetballers meenemen naar de eindronde.

West Brom-spelers bieden excuses aan voor stelen taxi

De vier spelers van West Bromwich Albion die er eerder deze week in Barcelona met een taxi vandoor gingen, hebben zich verontschuldigd voor hun actie. In eerdere berichtgeving werd het kwartet niet bij naam genoemd, maar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/328800/west-brom-spelers-bieden-excuses-aan-voor-stelen-taxi/,_blank,het gaat om Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore en Boaz Myhill].

Belangrijke uitslagen

VVV-Venlo - FC Groningen 1-1

MVV - NEC 4-1

Fortuna Sittard - Telstar 1-1

FC Twente - ADO Den Haag 2-0 (vrouwen)

sc Heerenveen - Ajax 1-3 (vrouwen)

Chelsea - Hull City 4-0

Sint Truiden - Anderlecht 1-0

AS Monaco - Dijon FCO 4-0

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen