Transferweekje: Veldwijk, Kramer en de problemen van Ola John

17 februari 2018, 11:26   Bijgewerkt: 17 februari 2018, 11:40

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent absoluut niet dat er geen sprake meer is van transfergeruchten. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien, maar het ene gerucht is uiteraard serieuzer dan de ander. Daarom heeft FCUpdate.nl de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' gelanceerd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Veldwijk persona non grata in Groningen

Kramer op zoek naar plezier

Waar ligt de toekomst van Ola John?

Ola John, wie kent hem nog? De voormalig vleugelflitser van FC Twente zit in een bijzonder lastig parket bij Benfica. De club verhuurde hem de afgelopen twee seizoenen al aan Reading, Wolverhampton Wanderers en Deportivo La Coruña, maar bij die drie clubs wist de Nederlander niet te imponeren. In de winterstop van dit seizoen hoopte hij over te stappen naar Changchun Yatai, maar die deal ging volgens A Bola door complicaties op het laatste moment niet door. Vervelend voor John, aangezien hij in de zomer ook al naast een transfer naar Panathinaikos greep. Gevolg is dat hij dit seizoen nog geen minuut heeft gespeeld voor Benfica en dat hij momenteel meetraint bij de beloftenploeg van de Portugese topclub om te herstellen van een spierblessure. Het is voor John te hopen dat hij in de zomer, of misschien eerder, alsnog zijn loopbaan een impuls kan geven.

Can hoopt alsnog op transfer naar Juventus

Bayern en James nog niet op elkaar uitgekeken

Het was een opvallende move afgelopen zomer, de verhuur van James Rodriguez van Real Madrid aan Bayern München. De Colombiaan tekende een huurcontract voor twee seizoenen in Duitsland, maar de club is nu al bezig om de aanvallende middenvelder definitief over te nemen van De Koninklijke. Volgens Bild beschikt Bayern over de optie om hem voor 35 miljoen euro te kopen van de Spaanse club. De aanvankelijke huurdeal kostte Bayern tien miljoen euro. James heeft al 24 duels voor Bayern München in de benen.

Werner kan rekenen op interesse uit Madrid

Dat Timo Werner goed bezig is bij RB Leipzig, is een understatement. De jonge aanvaller heeft zich bovendien in het basiselftal van de nationale ploeg van Duitsland gespeeld en is daardoor hot op de transfermarkt. Atlético Madrid is volgens Bild van plan om bij een vertrek van sterspeler Antoine Griezmann direct over te schakelen naar Werner. Er zal vermoedelijk wel een forse afkoopsom op tafel moeten komen, aangezien de 21-jarige spits nog een contract heeft tot 2020. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen