Locadia gaat debuut maken: "Een heel vreemd gevoel"

17 februari 2018, 12:55

Jürgen Locadia gaat zaterdag zijn debuut maken voor Brighton & Hove Albion, de club die de Nederlander in de winter overnam van PSV. De recordaanwinst gaat minuten maken tegen Coventry City in de FA Cup en heeft zin om voor het eerst in actie te komen voor zijn club.

Manager Chris Hughton verzekerde donderdag dat Locadia, die hersteld is van een blessure, gaat spelen tegen Coventry. "Ik heb sinds december niet meer gespeeld, dus het zou geweldig zijn als ik zaterdag in actie kan komen. Het zal een heel vreemd gevoel zijn om te spelen voor mijn nieuwe club. Het moet heel speciaal zijn om in de FA Cup en de Premier League te mogen acteren."

Brighton betaalde een recordbedrag van zestien miljoen euro voor de spits. Hij wil echter niet aan die transfersom denken. "Ik ben daar niet mee bezig", zegt hij op de clubwebsite. "Ik vind het een eer dat de club zoveel heeft betaald, maar ik voel geen extra druk. Ik kan niet garanderen dat ik een succes ga worden bij deze club, maar ik kan wel garanderen dat ik er alles aan ga doen."

Brighton tegen Coventry begint zaterdag om 16.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen