Genieten van Eriksen: "Vrijblijvendheid van Ajax is verdwenen"

17 februari 2018, 13:56

Bij Tottenham Hotspur is Christian Eriksen uitgegroeid tot een speler die zich staande houdt in de internationale top. Dat weet Wim Kieft ook. De voormalig spits van het Nederlands elftal heeft genoten van het spel van de Deen tegen Juventus (2-2) in de Champions League.

"De vrijblijvendheid, die Christian Eriksen bij Ajax uitstraalde, is verdwenen", analyseert hij in zijn wekelijkse column in De Telegraaf. "Hij heeft zich in alles ontwikkeld en is een dominante speler op topniveau, die geweldig speelt en daarnaast verschrikkelijk veel arbeid verzet."

De Deen was niet de enige speler die indruk maakte op Kieft, ook Moussa Dembélé hield zich meer dan prima staande tegen Juventus. "Moussa, ook uit de Nederlandse opleiding en competitie afkomstig, was altijd wat afwezig, wisselvallig, maar hij is zo sterk geworden, zoekt de oplossing altijd naar voren, is balvast, sterk in de passing en weet inmiddels waar het om draait in de top. Alleen moet hij zijn temperament in zijn spel nog wat beter beheersen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen