Bel Hassani: "Ik wil niet gezien worden als miskoop"

17 februari 2018, 16:23

Iliass Bel Hassani kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats bij AZ. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder nog regelmatig, maar nu moet hij het vooral doen met invalbeurten en wedstrijden bij de beloften. Toch is Bel Hassani vastbesloten te slagen in Alkmaar.

Bel Hassani maakte in de zomer van 2016 de overstap van Heracles naar AZ. Eerder dit seizoen kreeg hij echter te horen dat hij uit mocht kijken naar een andere club, dat zag de middenvelder alleen niet zitten. "Voor mij was het heel simpel. Ik wilde niet weggaan. Ik wil niet gezien worden als een miskoop", vertelt hij in gesprek met NH Nieuws

"Ik heb het best wel moeilijk gehad. Er werd heel weinig met mij gesproken. Ik had daardoor geen idee wat ik moest doen om uiteindelijk wel in beeld te komen", vervolgt Bel Hassani, die tegen VVV-Venlo wel speelminuten kreeg. "Ik ben blij dat ik de laatste wedstrijd mocht invallen. Ik ben een trotse Rotterdammer en wij Rotterdammers geven niet zo snel op. Ik blijf doorgaan tot de laatste snik. Ik heb het gevoel dat ik nog belangrijk kan zijn dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen