Streppel na remise: "We hebben dit zelf afgedwongen"

17 februari 2018, 23:51   Bijgewerkt: 17 februari 2018, 23:59

Jurgen Streppel zag sc Heerenveen tegen PSV terugkomen van een 2-0 achterstand. Na een rode kaart voor Hirving Lozano konden de Friezen profiteren en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 2-2. De trainer vond na afloop dat zijn ploeg dat zelf afdwong.

Streppel was tevreden over hoe zijn ploeg voor de dag kwam in Eindhoven. "Ik weet niet of de morele winnaar zijn, maar we hebben het goed gedaan. We hebben heel aanvallend gespeeld, dat laat PSV ook vaak toe, en daar ben ik heel tevreden over. Je kunt de kaart voor Lozano zien als het kantelpunt in de wedstrijd, maar ik denk dat wij dit zelf hebben afgedwongen", reageerde de trainer tegenover Omroep Friesland.

Het moment van de rode kaart kon Streppel niet goed zien. "De scheidsrechter bepaalt uiteindelijk. Maar ik begrijp wel dat ze bij PSV boos zijn, ze wilden deze wedstrijd winnen", aldus de trainer, die aanvallend wisselde na de rode kaart. "Op het eind stonden we zelfs met één verdediger op het veld. Je weet dat wij voor aanvallend voetbal staan en dat hebben we vandaag goed laten zien, denk ik. Helaas werd het niet beloond met een overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen