'FC Groningen haalt na Buijs ook aanvaller Moreira binnen'

18 februari 2018, 08:50   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 08:55

Trainer Danny Buijs gaat aanvaller Ahmad Mendes Moreira meenemen naar FC Groningen. De spits van Kozakken Boys gaat een contract voor één seizoen tekenen met een optie voor nog een jaar bij de Eredivisionist. "Ik heb een heel prettig gesprek gehad met Ron Jans", vertelt de hoofdrolspeler.

De 22-jarige voorhoedespelers was erg verrast toen hij gebeld werd door de technisch manager van FC Groningen. "Ik was helemaal verbaasd, want ik kende hem alleen van tv. Ik ben met mijn vader bij hem thuis geweest in Tynaarlo. Daar hebben we een heel prettig gesprek gehad", vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden.

Moreira kwam in beeld nadat Jans hem zag spelen tegen Achilles '29, toen hij tweemaal scoorde en evenveel assists gaf. "Toen is het balletje gaan rollen. Ik ben geweldig vereerd. Ik weet dat dit een reuzenstap is in mijn carrière, maar het is vooral altijd mijn droom geweest om in de Eredivisie te voetballen. Het lijkt erop dat die gaat uitkomen, ook nog eens bij een fantastische club met een geweldige trainer, want dat is Danny Buijs. Ik kan bijna niet wachten tot het zover is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen