Groenendijk geniet: "Normaal zie je dat alleen bij topploegen"

18 februari 2018, 09:38

Trainer Alfons Groenendijk heeft zaterdagavond enorm genoten van zijn ADO Den Haag. Tegen Willem II was de ploeg uit de Hofstad heer en meester. "Normaal zie je dat alleen bij topploegen", jubelde de oefenmeester na de overwinning.

Toch maakte het pas de winnende treffer in de negentigste minuut, ook nog eens uit een strafschop. "Maar het had de hele avond kunnen gebeuren", vond de trainer tegenover FOX Sports. "We hadden wel zes of zeven goals kunnen maken. We waren namelijk negentig minuten dominant tegen een heel verdedigend Willem II, dan verdien je de overwinning."

Dat ADO Den Haag ook vanuit een dominant veldspel de overwinning kon pakken, deed Groenendijk goed. "We maken daarin stappen. Er gaat nog van alles mis, maar het is wel leuk om naar te kijken. Dit is het ADO Den Haag wat je graag wilt zien."

Dat ondanks de goede resultaten en tegen Willem II het zo frivole spel het stadion maar niet volgeraakt, vindt Groenendijk wel een domper op de mooie avond. "Ik roep het al langer, maar dat krijgt helaas nog geen gehoor. Qua speeltijden zit het overigens ook niet mee. Kwart voor negen is voor kinderen eigenlijk al te laat. Vervelend, maar ik houd vertrouwen dat het een keer volkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen