Woudenberg: "Terecht rood? Dat is aan de scheidsrechter"

18 februari 2018, 10:18

Hirving Lozano kreeg, net als in de eerste ontmoeting tussen SC Heerenveen en PSV dit seizoen, een rode kaart. In Friesland kreeg hij die prent voor een harde overtreding, in Eindhoven vanwege een slaande beweging in de richting van Lucas Woudenberg. De linksback liet in het midden of het een terechte strafmaatregel was.

"Het waren goede duels tussen mij en hem, zoals in heel de wedstrijd", vertelt hij tegenover Omroep Fryslan. "Uiteindelijk krijgt hij rood voor een tik in mijn gezicht. Of het een terechte kaart was? Uiteindelijk beslist de scheidsrechter. Het is niet aan mij, maar aan de KNVB om dat te boordelen."

Wel was de verdediger, die een basisplaats kreeg vanwege de blessure bij Dave Bulthuis, blij met de remise tegen de koploper van de Eredivisie. "Wij zijn de morele winnaar. We hebben het baltempo omhoog gegooid in de tweede helft, wonnen veel tweede ballen. Zo konden we veel druk naar voren zetten."

In het eerste bedrijf was Heerenveen ook sterk tegen PSV, maar kwam het toch met 2-0 achter. Woudenberg: "PSV geeft je het gevoel dat je lekker kan voetballen, vervolgens straffen ze het in de counter keihard af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen