Van Persie krijgt basisplaats, ook Diks en Boëtius starten

18 februari 2018, 13:12   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 13:23

Robin van Persie heeft zijn eerste basisplaats bij Feyenoord gekregen. Tegen Heracles Almelo verdrijft hij zondagmiddag middenvelder Jens Toornstra uit het elftal. Ook Bart Nieuwkoop, Kevin Diks en Jean-Paul Boëtius krijgen een (nieuwe) kans van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Daarmee is het elftal van Feyenoord op vier plaatsen gewijzigd ten opzichte van de nederlaag tegen Vitesse van vorige week. Toen waren Nieuwkoop en Van Persie, die een dag later tegen de beloften van Heerenveen (0-1 verlies) een uur speeltijd kreeg, ook al invallers. Diks start in de basis vanwege een blessure van Ridgeciano Haps en schorsing van Tyrell Malacia.

Boëtius, vorige week nog gepasseerd ten faveure van Bilal Basacikoglu, krijgt ook een kans van Van Bronckhorst, omdat Bilal vorige week rood pakte en Sam Larsson nog altijd geblesseerd is. Eerder gaf 'Gio' nog wel aan dat beide buitenspelers in principe boven de 23-jarige Rotterdammer in de pikorde staan.

Bij de bezoekers begint Brahim Darri, hij is weer terug na een disciplinaire schorsing, nog op de bank. Ten opzichte van vorige week beginnen Sebastian Jakubiak en Tim Breukers weer in de basiself. Ook Peter van Ooijen, hij schoot vorig seizoen in de kampioenswedstrijd van de Rotterdammers de eretreffer binnen, begint in de basis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen