Uitvallen Higuaín enige smetje op degelijke zege van Juve

18 februari 2018, 14:32   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 14:40

Juventus heeft in de derby met Torino met veel moeite de koppositie in de Serie A (tijdelijk) heroverd. In de wedstrijd waarin Gonzalo Higuaín geblesseerd uitviel, werd Alex Sandro matchwinner: hij maakte het enige doelpunt van het duel (0-1). 

Zonder doelman Gianluigi Buffon, hij kreeg zoals wel vaker dit seizoen rust van trainer Massimiliano Allegri, had de Oude Dame het uiterst moeilijk op bezoek bij buurman Torino. Beide ploegen kwamen amper tot schoten op doel, totdat Federico Bernardeschi - hij kwam in de ploeg voor de geblesseerde Higuaín - de bal voorgaf op Alex Sandro. De Braziliaan schoot na een ruim een half uur de bal van dichtbij hard binnen.

{image[324240][right-half][]}Toch gingen de gedachten ook nog vaak uit naar de Argentijnse aanvaller. Zeker met het oog op de ontmoeting in de Champions League met Tottenham Hotspur is het te hopen dat Higuaín geen zware enkelblessure heeft opgelopen tege Torino. Ook zijn vervanger Bernardeschi moest er in blessuretijd nog uit met een kwetsuur. 

Gelukkig voor Juventus liep het verder geen averij op in de lastige wedstrijd. Hoewel Paulo Dybala, hij viel in en keerde zo terug van zijn hamstringblessure, meteen een grote kans kreeg op de tweede van de bezoekers, werd er niet meer gescoord in Turijn. Dus greep Juventus na de uiterst sfeervolle derby weer de koppositie in de Serie A. Alleen als Napoli punten verliest van laagvlieger SPAL 2013, blijven ze echter lijstaanvoerder na deze speelronde. De voorsprong bedraagt namelijk 'slechts' twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen