Gisteren gemist: Ajax doet goede zaken, blamage Spurs

19 februari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 18 februari 2018, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 18 februari.

Ajax wint bij PEC en loopt in op punten morsend PSV

Ajax heeft zondag zijn plicht gedaan na het puntenverlies van PSV tegen Heerenveen. Op bezoek bij PEC Zwolle wist het veel kansen te creëren, maar benutte er slechts één van, waardoor het lang spannend bleef. De treffer van Klaas-Jan Huntelaar, die geluk had dat zijn eerdere elleboog niet werd gezien, was genoeg voor de winst: 0-1.

Huntelaar: "Ik probeer Van Polen van me af te houden"

Klaas-Jan Huntelaar is zich van geen kwaad bewust. De matchwinner van Ajax plantte zijn arm in het gezicht van PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen, maar die actie bleef onbestraft. PSV'er Hirving Lozano kreeg voor een slaande beweging wél rood, maar Huntelaar vindt beide situaties niet met elkaar te vergelijken.

Tottenham moet zich schamen na enorme blamage in FA Cup

Tottenham Hotspur moet in de FA Cup op herhaling tegen Rochdale, de hekkensluiter van de League One (!). In extremis kwam de ploeg van het derde Engelse profniveau op gelijke hoogte (2-2). Michel Vorm maakte als basisspeler de sportieve ellende van Tottenham van dichtbij mee.

Reus helpt Dortmund met zondagsschot aan overwinning

De net teruggekeerde Marco Reus heeft zijn visitekaartje afgegeven bij Borussia Dortmund. Met een wereldgoal hielp de Duitser zijn werkgever aan een overwinning op Borussia Mönchengladbach (0-1), waar hij in het verleden ook onder contract stond.

Real Madrid krijgt Real Betis knock-out in spektakelstuk

Real Madrid heeft zondag aan het langste eind getrokken in het spektakelstuk met Real Betis (3-5). De ploeg van Zinedine Zidane keek halverwege tegen een achterstand aan, maar wist zich in de tweede helft te herstellen.

Belangrijke uitslagen:

PEC Zwolle - Ajax 0-1

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 0-1

Rochdale - Tottenham Hotspur 2-2

Real Betis - Real Madrid 3-5

Atalanta - Fiorentina 1-1

AC Milan - Sampdoria 1-0

Lille - Olympique Lyon 2-2

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux 1-0

Kasimpasa - Galatasaray 2-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen