De Boer hoopt op nieuwe club in het nieuwe seizoen

19 februari 2018, 07:55

Frank de Boer wil weer aan de slag gaan als voetbaltrainer. De coach hoopt op een nieuwe club, waar hij begin komend seizoen aan het werk kan. De voormalig Ajax-coach wil revanche op zijn tijd bij Crystal Palace. "Dat is geen goede keuze geweest", vertelt hij.

Aan tafel bij Rondo ging hij in op zijn tijd in de Premier League. "Na zeven wedstrijden lig je eruit. Misschien had ik in eerste instantie harder moeten zijn bij mijn eisen", aldus de trainer, die er overigens geen spijt van heeft. "In de Premier League coachen is een privilege. Het had net zo kunnen gaan als Koeman bij Southampton, die structuur wilden we volgen. Eerst de stap naar de middenmoot en op termijn, wie weet, naar de Europa League. Kijk de persconferenties aan het begin maar terug."

Zijn missie lukte niet en dus zit De Boer alweer een tijdje zonder werk. Voor de vacature van bondscoach van Nederland is hij in elk geval níet benaderd, zo laat hij weten. "Nee, al heb ik het er wel met mijn zaakwaarnemer over gehad. Als ze me zouden vragen, was het moeilijk voor mij geweest. Ik ben een doener en wil elke dag met de spelers op het veld staan."

De Boer hoopt dat dát dus op korte termijn weer bij een club is. Eerder was hij werkzaam bij Ajax, Internazionale en Crystal Palace. Bij die laatste twee clubs moest hij echter voortijdig vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen