"Robben kan cruciale rol spelen in wederopbouw van Groningen"

19 februari 2018, 09:02

FC Groningen zit in de hoek waar de klappen vallen momenteel, met name op sportief vlak moet het beter. De club hield zondagmiddag een symposium met onder andere Hans Nijland, Iwan van Duren en econoom Pieter Nieuwenhuis. Volgens die laatste kan Arjen Robben een cruciale rol spelen in de wederopbouw van de Eredivisionist.

"Ik kan me voorstellen dat, als hij zijn naam en faam aan het logo van deze club verbindt, dat een enorme boost gaat geven", vertelde hij tijdens bijeenkomst, opgetekend door het Dagblad van het Noorden. "De timing kan bijna niet beter, want de club heeft het zwaar. Het probleem is dat hij nog steeds heel goed kan voetballen. Ik zou zeggen: nog een jaartje op het veld en dan de club meehelpen weer in een opwaartse spiraal te geraken. Een icoon als Arjen Robben kan het verbeterproces enorm versnellen.''

Verder ging het de middag over de toekomst van FC Groningen. Eerder werd al bekend dat de club openstaat voor private investeerders om er weer bovenop te raken. Volgens Nijland staat zijn club al te lang stil en is (bijna) alle mogelijkheid tot groei inmiddels bijna wel benut.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen